Brand

Обемното измерване на течности играе централна роля в лабораторията. Потребителят трябва да си определи степента на точност, необходима за всекяко измерване. Въз основа на това той може да избере подходящия обемен инструмент, като най-чето използваните такива са лабораторни автоматични пипети. Надеждните измервания изискват използването на прецизни инструменти и правилното им боравене. Ние предлагаме на нашите клиенти качествени автоматични пипети на немската фирма BRANDМоля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате допълнителни въпроси.

 

 

Автоматични пипети

Автоматични пипети

Многоканални автоматични пипети

Автоматични пипети с фиксиран обем
Автоматични пипети си променлив обем
Многоканални автоматични пипети

 

Едноканалните  пипети покриват широк диапазон на обема от 0,1 µl до 10 ml. Пипети с малки номинални обеми и  висока прецизност са за приложения  в молекулярната биология, напр. за пипетиране на ензими.

Големи номинални обеми се използват например за анализ на водата и околната среда, когато издръжливостта е от решаващо значение. За стандартизирани приложения със специфични обеми, ние предлагат икономични модели с фиксиран обем.

 

Работата в микроплаки и PCR плаки е ефективна с многоканалните модели на Transferpette® S. Тези 8- и 12-канални пипети покриват обемаот 0,5 µl до 300 µl. Те предоставят всички предимства на едноканалните модели, плюс допълнителни функции, които улесняват работата и поддръжката. Устройството за пипетиране може да се върти на 360° за индивидуален комфорт. Лесни за за почистване и поддръжка.


 

Свързани продукти

 

Лабораторно оборудване

Лабораторно оборудване

Накрайници за автоматични пипети

Лабораторни диспенсери
Дигитални бюрети
Накрайници за автоматични пипети